!

Monday, 9 January 2012

cari duit .



assalamualaikum , okee selain mira ad class setiap harikan , lps too niage lagi sampai malam , ad jugak buat kerja sambilan iaitu format pc/laptop/netboook . hehe kalau dekat kedai orang cas 30, 50 n what eva kan . ikot pada masalah . tapi klo hantar dekat mira hanye rm 20.00 sahaja kalau format la kan . buat kerja sambilan , dapat duit lebih. dari mane ak bole tahu ? okee tie pratical hari too . ini lah kerja yang ak buat hari2 okee . sampai dah muak da . hehe and kena lah kan dengan kos yang mira ambek kat kolej komuniti too , sistem komputer dan sokongan !

sape nak info mira kat fb ok . chat / msg keyy .

2 comments:

  1. hohohoho mai la ajar kak da format pc......akk nak niage kat sabak ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe bolehh saja , senang kak :)

    ReplyDelete