!

Saturday, 28 January 2012

sepetang bersama .

assalamualaikum wahai pembaca yang setia , TARAA rase macam dah lame sangat mira tak update blog nie kan , dah tinggal kan lama sangat rasanya . sebab banyak sangat assgment , terlampau banyak , class full pulak . banyak class ganti . amali la . latihan la . macam2 la ,pada hari sabtu ni mira berkesempatan nak update . wink2 .

okee teruskan cerita yang bertajuk sepetang bersama nak2 buah mira yang macam ngok ngek ni kak , buat lawak jee , naktergelak pon ada dengan diaorang nie . semua name nye sedap2 . alissya , aina qaisara . nurshah reza , umar asyraf and aliya . aktivit petang ni ialah jaga si budak2 nie ha :)
macam2 hal . hehe pape pon ok laa dari bosan .paling best story mira tengah kusyuk ngadap komputer ni , ttbe ada la budak bersuare yang baru nak pandai cakap nak tengok upin ipin , hehee ngok ngek btol ! ok laa mungkin ini sahaja yang mampu distory . alhamdulillah jugak masih berkesempatan untuk update dan terus update . sory kalau lepas ni blog makin bersawang yee . assgment too penting :) bye !




No comments:

Post a Comment