!

Tuesday, 7 February 2012

bila bertemu .

assalamualaikum pembuka bicara , mira datang and sempat update blog , jeng2 , hehe puhh lame da tak update rindu rasenye , okkee , selama 4 hari cuti kan macam2 sebenarnya mira buat , first , ada kenduri cukur jambul annak buah , pic ? tak sempat copy lagi . kedua adik sepupu buat befday . pon tak sempat nak snap gambar . penat dari sabtu , ahad, isnin ad jee kerja kene buat . sedih btol . hehe hari ni berkesempatan update kan :)

okee berbalik pada story . da lari tajuk da kan , semalam pergi jalan2 , g usah2 baju yang mane cantik la kan , pastoo dah penat singgah minum .and itulah hasilnya gambar yang tak berape nak AWESOME la kan . okee itu sahaja. esok class seperti biase sudah bermula , bye !

No comments:

Post a Comment