!

Saturday, 25 February 2012

25/02//2012

assalamualaikum , haii semua , semalam 25/02/2012 satu majlis pertunagan kakak kawan sekelas iaitu nurazira binti zakaria telah selamat bertunag , okee mula asal nyee , mcam tak jadi pegi , tau2 jadi pulak , siap2 , ajak mak , mak tanak ikut . so call mok jomm pergi meru ada majlis tunang kakak zira . die orite jee . and mira bawak adik mira . sebab lepas majlis too dia teringin sangat nak masuk SHOW ICE yang dekat I-city too , mira bawak laa kan . nie die kakak tika , cantik kan :) okee majlis nyee mula lepas asar ada cukur jambul sekali , tapi mira tak dapat datang awal , sampai pon nak dekat pukul 6.30 kow . makan2 , salam2 . terus otw ker I-CITY :) dah jemu pergi sane , tapi disebabkan adik mira yang ketot too nak sangat masuk SNOW ICE too , kami layan kan jela . tapi kan sedihh HARAP MAKLUM SHOW ICE I-CITY DITUTUP SEHINGGA 8/3/2012 ARRGGHH , tension gilee time too , da lah pergi sane semate2 kami nak masuk benda too jee , tau2 tutup daaa :l hahaha , jalan2 jelaaa kat lampu2 too , dah bosan . terus gerak balik sungai besar . okee itu sahaja assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment