!

Friday, 2 March 2012

sedih .

assalamualaikum , macam biasa , ok mood macam tak baik and agak sedih umm macam mana kalau korang rase tiba-tiba ada satu mak , tapi ni bukan mak mira . die mak aku juga bagi mira . umm dia baik sangat , caring , care mira mcm anak sendiri . mula asalnya sakit biase2 jee , die selalu mengadu dekat mira . mira dengar hari demi hari . ya allah tak tau plak makin melarat asalnye keracunan makanan je , tiba-tiba ada kaitan dengan sakit pinggang pasto hati dah duduk hospital seminggu ambek darah ni , too la . sampai sakit . macam mana mira boleh tau mira sendiri yang jage dia dekat hospital dia selalu cerita apa yang die rase , sdih sangat . mira tak sanggup nak dengar ceritanya sebenar . sebab sedih sangat tengok keadaannya .


semalam . mira nak pergi class mira dah tau dia sakit teruk n terlatar dekat rumah , tapi nak buat macam mana mira terpaksa pergi class , then dah habis class dapat satu call dari mok . die cakap dah tenat :( ya allah , mula lah mira sedihh sangat . balik terus ! terus pergi jumpa die , tapi kann makcik dah tengah tenat , sedih nyee . mira tengok ramai tengah baca kan yassin untuk die . mira tak sanggup nak tengok . umm tapi ada benda paling mira happy sangat time too mira pegang tangan die , die tengah sakit sangat sesak nafass , die boleh tanye sapeee ni dengan nada yang teramat perit bagi mira . umm mira jawap nie mira cik , diee mampu senyumm je , die pegang tangan mira , pastoo ambulance datang bawak die ke hospital tanjung karang .mira dapat tau die di hantar ke hospital klang . untuk pemendahan . sekarang berada dekat bilik ICU , ya allah moga2 makcik selamat , sihat dan panjang umur . aminn .


No comments:

Post a Comment