!

Monday, 20 February 2012

masa muda .

macam biasa assalamualaikum semua , mengimas kembali masa muda . eceh2 mira tua sangat dah ker ? dulu , time boring2 . pergi lah jalan2 habiss kan duit serata dunia . hehe eh ! apa benda yang aku cuba merepek ni , haissh ok . sebenar nak story haritoo . dah lupa da tarikh teman kan adik aku yang tersayang tersayang ker , shopingg , kami hanye tengok and mengikut sahaja :) jalan2 lah kat ts , bb and pavi . too je . dah tak ada tempat selain situ yang agak best . boleh lah . jalan2 , beli2 dan balik :) itu sahaja nak share .

tiba-tiba terasa tak ada mood sangat nak story , tadi dah ada feel nak taip2 ttbe tak menjadi daa , so itu sahaja yang mampu , bye . assalamualaikum .


No comments:

Post a Comment