!

Sunday, 19 February 2012

story paling panjang , panjang , terpanjang . enjoy !

okee assalamualaikum , bismilallah , " story paling panjang , panjang , terpanjang . enjoy " oke macamnie , sebenarnye kan banyak gile nak story and satu kan dalam satu story , maklum lah dah lame kan tinggalkan blog . kesian ! bersawang da . kali ni datang lagi dengan kelainan . nak satu kan semua cerita , tersebut la al kisah pada 13/2/2012 saya pelajar kolej komuniti sabak bernam bersama dengan kawan2 kelas SKS 4A & 4B telah pergi ke sg manillan , ada prgram maulidur rasul . mesty korang ttanye kan kenape la baru nak update , biase lah bz , kalau tak suke CLOSE saje page nie senang kan :) jom tengok sedikit sebanyak gambar kami di sane .





oke esok nye pulak 14/2/2012 saya lagi nor amira binti mahat pelajar kolej komuniti sabak bernam n kawan2 yang sama iaitu kelas 4A & 4B pergi ker politeknik shah alam , kolej komuniti selayang n singgah pkns shah alam :) mmg terbaik time 14/2/2012 penat gile . tapi best sangat . sweet memory sebelom meninggalkan kksb jom tengok serba sedikit gambar yang tak power ni ha


okee penambahan mira tak dapat lagi gambar sepenuhnye dari kawan mira #zira . tak sempat copy dah cuti sem . sedih ! sabar2 . banayak gambar yang menarik wee.oke kali nie pulak mira , mok , ayu , tyra , pakwe n makwe yang lain pergi funfair :) dah bosan kan , pergi situ . tak main pape pon sebenarnye . semua macam budak2 hehe hanye jalan2 , pastoo singgah makan . mmg terbaik lah makan dekat tepi laut . yahoo ! nak pergi lagi rasenye . ni ha die .
okee itu saje , nantikan episod lain key , haha . gurau # sepatut nak update pasal kenduri dirumah kakak mok , kakak die kawin , tapi dahulu kan dengan ap yang ada , assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment