!

Saturday, 24 March 2012

kuasa 3 . berjalan-jalan .

asssalmualaikum followerz , haii sekian lama tak update blog kan , kali ni datang dengan kelainan . okee , smlm 24 MAC 2012 awal2 pagi lagi kami semua dah mengelupur siap nak g ke sane , saje nak jalan3 . okee gerak pukul 8 sampai ampang beli nasi bawak naik nasilemak yang beli dekat bawah td makan dekat rumah makcik mira dekat ampang . pas mam , rehat2 jab terus tggu tasya and bf die zul , okee semua dah cukup . apa lagi mula kan operasi menghabiskan duit . hehe mule2 sekali teman syah n zul g beli barang lain dulu dah settle baru lah g TIMES SQUARE , pusing2 lahh kat dalam to . mmg gilee dibuatkan . macam2 baju yang cantik2 wee . murah pulak too . ada jugak ak beli sampai 3 pasang kott . hehe nafsu2 haiyaa . tak terkawal

then keluar TS , tros ke SG.WANG plak . buaat ap? hanye lalu je AHAKk . terus ke pavilion , mmg panas ar kan , dengan ramai org nyee . time nak jalan kaki ke sg wang kan , nampak la sorg makcik ni , nampak macam muda lagi duduk dekat depan butik vincci too , siap ribakan anak , gocang2 kan duit untuk mintak sedekah , ya allah sediy nyee la , kesian sgt ! umm ada jugak orang yang daif macam too kan . sad !

tanak pandang terus , klo tak nanti mira compem nagess bhaii . dah sampai pavilion . ap lagi tros g jalan2 , g PDI , macam biase beli t-shirt . what ever ar . macam2 hal jadi kat sane . hahaha . kelakar pon ada , penat lagi la . dari pagi bhaii . then kua dari situ dah nak pukul 4 . tros gerak g umah syah . die nak bagi kiteorang makan free. apa lagi kan . rumah nye dekat pangsapuri dekat dengan LOKE YUE too ha , tak tau sgt main follow je , haa time kat rumah die best . kiteorang masak sendiri , makan ramai2 :) best !

macam2 kenangan lahh , yang pergi mira , bf ( fakhrul ) , eka , tyra , arip , oon . haha lawak seyy kua dengan mangkuk2 ni . nak tergelak je . lps mam . kami terus gerak ampang pulak , untuk jumpe makcik mira , dah settle semua kami gerak pukul 7 sampai kuale selangor kami singgah MCD , untuk makan , makan , makan , haha syik makan jee . badan macam tong dah nie . kat situ , semua nampak keletihan , umm okee selamat sampai rumah 9.30 mLm alhamdulillah <3





No comments:

Post a Comment