!

Sunday, 11 March 2012

al kisahh bersama .

assalamualaikum , okee tanak cakap banyak , mood tak stabil nie , penat pon ada jugak jumaat lepas , lepas class , lepas sembahyang jumaat . mira , mak , adik2 mira pergi ampang , dorang semua nak lepak sane , sebab cuti sekolah kan . okee gerak pukul 4 macam too , sampai nak dekat pukul 6 sebab ap ? jamm sangat .selamat sampai , duduk rehat jabb . mok pon ada ajak mira pergi hospital KLANG ,. melawat mak die yang tengah sakit . kami gerak dalam lepas maghrib macam too , 45 minit sahaje ikot highway dari ampang ke KLANG . selamat sampai , kami melawat sampai lah pukul 12 malam , walaupun guard bising , selamber badak jee kami , hehe . balik ampang , esok same jugak die ambek mira pergi lagi hospital klang , tapi kali ni lain sikit mira sendiri yang nak jage mak die , dah sampai jagee semua , petang turn abg die, kami merayap la pergi ke BUKIT TINGGI , hehe boring nyee pasal kan , dah puas beli barang semua . mok lah tiba-tiba jee ajak g snow walk dekat i-CITY , hehe Macam tak caye , tapi akhir nya , masuk jugak , tiket nyee rm 30 ringgit seorang . nak kate menyesal tak lahh , mmg best . tapi di sebabkan terlampau sejuk . mmg tak boleh duduk lame lah kat dalam too ., rase macam boleh mati kalau duduk lebih sejam kat dalam too . hehe kami asyik keluar masuk . keluar masuk jee , sejukk abiss . and tak sampai 3 jamm pon kami kat dalam too , kami pon terus keluar dari situ .

main game per semua , dah penat . ualng balik ker HOSPITAL KLANG , nak tengok kalau ada pape yang tak kene ker , then ,mok pon terus hantar mira balik ampang . fuhh mmg penat habiss lahh , keesokkan hari nyee pulak , ptg kami gerak pergi sane lagi , disebabkan jamm kan , nak dekat pukul 7 sampai hospital , timee too kakak die pulak jage , kami melawat sekejab sebelum balik sg besar , dah settle semua kat hospital , jabb malam tadi giliran kakak die pulak yang jage mak die , kami gerak balik , tapi sebelum too sempat lagi singgah klang prade . tak buat pape pon sebenarnye , saje jalan-jalan . okee selamat sampai sungai besar pukul 10 lebih . aminn , lepas je mok hantar mira balik die pergi balik ke hospitak klang . dah lah penat2 baru hantar mira balik , pastoo kene gerak sane lagi , sebab pagi ni mak die nak dialisis .and turn die pulak jage mak die . okee , itu sahaje yang mampu mira story , daa assalamualikum , ops nasib baik hari ni , isnin satu hari class tak de :)

No comments:

Post a Comment